Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

3 ημέρες ολοκληρωτικό σκοτάδι....!!!

Laura Tyco – TAUK Μήνυμα από Sfhs 26 Μαρτίου 2012- Συγχώνευση


Παρακαλείστε να διαβάσετε όλα τα μηνύματα που διοχετεύονται με προσοχή, δεδομένου ότι μπορούν όλοι να παρεμποδιστούν από κανάλια ή από χαμηλότερες οντότητες

Όταν η Γη κινείται στη φωτεινή ζώνη....


(όπως στη φωτογραφία) Θα βιώσουμε 3 ημέρες σκοτάδι! Εισερχόμαστε σε μια πύλη ή σκουληκότρυπα, ή πύλη των άστρων (Stargate) … με τον τρόπο αυτό θα περάσουμε την ζώνη φωτονίων ! με ασφάλεια!.... κατά την έξοδο από τις 3 ημέρες! και τη ζώνη φωτονίου ! θα παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αξιόλογες ή αισθητές αλλαγές φυσικές, πνευματικές ή νοητικές στους εαυτούς σας και την μητέρα Γη.

Sfhs: Θα διορθώσετε τις εικασίες σας και την κατανόησή σας σε πολλά επίπεδα. Θα μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τους κώδικες μεταξύ των λέξεων και όλες μαζί τις φράσεις για τους άλλους, είναι μια καταπληκτική δύναμη ανάλυσης, δεν είναι συνηθισμένη στο σημερινό σας πλανήτη.

Η Γη θα είναι υπό την προστασία των Γαλαξιακών για την εν λόγω χρονική περίοδο, διασχίζοντας τη δέσμη φωτονίων. Ο πλανήτης σας είναι κάτω από κάποιο είδος προτεκτοράτου των Γαλαξιακών και Ουρανίων δυνάμεων που εργάζονται μαζί, ώστε να δουν πράγματι, τη Γη και τους κατοίκους της, με ασφάλεια μέσω της ζώνης. Οι δυνάμεις της είναι σχεδόν απεριόριστες και δεν έχετε πολλά να φοβηθείτε, να το πω έτσι. Και μάλιστα, σε όλους θα προκύψει μια μετατροπή από την εμπειρία, καθώς και στην Μητέρα Γη.

Το φωτόνιο Kyper ζώνη και η ζώνη φωτονίου έχει πολλές ιδιότητες, άγνωστες στους επιστήμονες ή στα τσιράκια της ελίτ τους. Έχει να κάνει με το ταξίδι στο χρόνο, την αλλαγή διαστάσεων, καθώς και την ιστορία του πλανήτη σας και την δική σας προσωπική ιστορία. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να βάλετε τα πράγματα αρκετά ωραία μαζί τώρα, όσον αφορά τη φύση του ταξιδιού μέσα από την ζώνη για τον συνάνθρωπο και για την Μητέρα Γη.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com