Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μασόνοι προωθούν το τσιπάρισμα των παιδιών «για την ασφάλειά τους»-ΒίντεοΤο Πρόγραμμα Αναγνώρισης Παιδιών (Child Identification Program) φτάνει στο Milestone
Αν και ηλικίας μόνο τεσσάρων και μισό χρόνων, το Northwestern MasoniCh.I.P. έχει επιτύχει μια πολύ αξιόλογη επίτευξη. Στην Έκθεση CLE που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 10 με 13 Αυγούστου 2011 στο Θάντερ Μπέι του Οντάριο το πρόγραμμα καταχώρησε το 5000ο παιδί.
Ο Εθελοντής Συντονιστής...

για την οργάνωση, Craig Wolverton, περιέγραψε αυτό το επίτευγμα ως "μια πραγματική απόδειξη για τη συνεπή βάση των εθελοντών που δίνουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους για να παρέχουν αυτή την υπηρεσία στους πολίτες του Βορειοδυτικού Οντάριο". 
Ο Wolverton συνέχισε επισημαίνοντας "το πρόγραμμα Εντοπισμού Παιδιών προσφέρεται δωρεάν χωρίς χρέωση σε όλα τα παιδιά. Είμαστε μια μη κερδοσκοπική ομάδα και να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία σε όλες τις κοινωνίες στα Βορειοδυτικά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια συνολική επαρχιακή παρουσία και αυτό το ορόσημο είναι πολύ σημαντικό. "Το 5000ο καταχωρημένο παιδί ήταν η Brianna Hyslop, κόρη του Scott και της Paula Hyslop από το Θάντερ Μπέι. Η Brianna παρακολουθούσε την έκθεση με τον αδελφό και την αδελφή της, καθώς και τους παππούδες της, Paul και Fay Morriseau. Ο πατέρας της, ο Scott ​​Hyslop δήλωσε ότι «ερχόμαστε στην CLE κάθε χρόνο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε χρησιμοποιήσει αυτό το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Μας προσφέρει ηρεμία (ως γονείς) αν συμβεί κάτι έκτακτο σε ένα από τα παιδιά μας. Για να ξέρετε, μπορούμε να δώσουμε την ψηφιακή πληροφορία σε οποιαδήποτε υπηρεσία της αστυνομίας και σε λίγα δευτερόλεπτα οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν σε όλους τους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Amber Alert. Αυτό είναι σημαντικό".
Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στις ΗΠΑ. - Σχετικό άρθρο ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ:
Δωρεάν προγράμματα 'τσιπαρίσματος' παιδιών από τους μασόνους των ΗΠΑ
Οι μασονικές στοές δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία στην προώθηση του τσιπαρίσματος στα παιδιά, ‘για το καλό των παιδιών’ βέβαια και ‘για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας’. Σε συνεργασία μάλιστα με τις τοπικές αρχές και την αστυνομία.
Για την επαρχία του Maine των ΗΠΑ, υπάρχει το πρόγραμμα ‘MECHIP.ORG’ το οποίο έχει σκοπό την ‘ταυτοποίηση’ και ‘προστασία’ του παιδιού, στην σημερινή εποχή ‘όπου τόσα παιδιά εξαφανίζονται’. ….Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από τους μασόνους, για κάθε οικογένεια στο Maine που ενδιαφέρεται. Βλέπε: http://www.mechip.org/
Υπάρχουν και τα «Μασονικά Προγράμματα Ταυτοποίησης Παιδιού», (‘Masonic Child Identification Programs’) ή με τα αρχικά ‘CHIP’ (!), τα οποία αποτελούν (κατά την wikkipedia) μια ‘φιλανθρωπική πρωτοβουλία' των μασονικών Στοών της Βόρειας Αμερικής, στο να βοηθήσουν στον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών. Τα προγράμματα που υποστηρίζονται είναι στελεχωμένα από εθελοντές από τις στοές, από ανθρώπους του νόμου και οδοντίατρους. Βλέπε: http://www.mainemason.org/grandlodge/chip.asp
Τα προγράμματα CHIP δίνουν στους γονείς την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν σετ με υλικό αναγνώρισης για το παιδί τους, δωρεάν. Το σετ περιλαμβάνει μια κάρτα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια φυσική περιγραφή, ένα βίντεο, δισκέτα ηλεκτρονικού υπολογιστή ή DVD του παιδιού, ένα οδοντικό αποτύπωμα, καθώς και ένα δείγμα DNA. Ο σκοπός του πακέτου είναι να παρέχει σημαντικές πληροφορίες στο κοινό και στις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που ένα παιδί εξαφανιστεί.
Το πρόγραμμα έχει επαινεθεί από το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com