Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΓΙΓΑ-ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ HAARP

HAARP και νέες τεχνολογίες που επηρεάζουν την ανθρώπινη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
από: Begich, Nick, MD
Ο Δρ Νικ Begich είναι ο μεγαλύτερος γιος του αείμνηστου Ηνωμένο μέλος του Κογκρέσσου από την Αλάσκα, ο Δρ Νικ Begich, Sr Δρ Begich έχει υπηρετήσει ως ειδικός μάρτυρας...

και ομιλητής πριν Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχει δώσει διαλέξεις σε διάφορα θέματα σε ομάδες που εκπροσωπούν πολιτικοί, εκλεγμένοι υπαλλήλους, επιστήμονες, τις ανησυχίες των πολιτών και άλλοι. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε όλο.... τον κόσμο σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, την πολιτική, την υγεία και την επιστήμη, και τα βιβλία του περιλαμβάνονται οι άγγελοι δεν Παίξτε αυτό το HAARP: Οι εξελίξεις στην τεχνολογία Tesla, και της Γης Rising: Η επανάσταση Προς χίλια χρόνια της Ειρήνης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ HAARP;
HAARP σημαίνει υψηλής συχνότητας Ενεργό Σέλας Ερευνητικό Πρόγραμμα. Το HAARP είναι ένα κοινό πρόγραμμα με το Αμερικανικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία στην Αλάσκα για να δημιουργήσετε ένα πολύ μεγάλο πομπό ραδιοσυχνοτήτων, το οποίο μπορεί να μεταδώσει ένα ηλεκτρομαγνητικό πορείας στην ανώτερη ατμόσφαιρα ή ιονόσφαιρα. Αυτό ραδιοσυχνοτήτων ενέργεια μεταδίδεται μέσω ενός πεδίου από 48 κεραίες που είναι 72 πόδια ψηλό και έχουν ένα σταυρό diapoled πέρα από την κορυφή. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα τότε αναπηδήσει πίσω στη Γη και διαπερνούν τα πάντα - ζωντανούς και νεκρούς. Κανονικά, το ραδιόφωνο ενέργεια συχνότητας διαλύεται με την απόσταση, αλλά από τον πυροβολισμό τους με ένα μοναδικό τρόπο, η ενέργεια είναι εστιασμένοι και ένα εφέ αντήχησης κύκλοτρο συμβαίνει. Αυτό παράγει πολύ πιο συγκεντρωμένη και ισχυρή ενέργεια κατά την έκδοση του φορτίου του, είτε μέσα από μαγνητικές γραμμές δύναμης ή στην ιονόσφαιρα. Η ενέργεια απήχηση κύκλοτρο ίδια αναδιπλώνεται γύρω από αυτές τις μαγνητικές γραμμές και κινείται βόρεια προς τα νότια. Αυτό είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα προστατευτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια μιας πυρηνικής επίθεσης. Το ιδανικό μέρος για να εντοπίσετε τα μέσα αυτά συμβαίνει να είναι στις βόρειες περιοχές όπου οι μαγνητικές γραμμές δύναμης τέμνονται του πλανήτη, και το ερευνητικό έργο που βρίσκεται στην Αλάσκα.

HAARP θερμαίνει την ιονόσφαιρα
Το HAARP αποτελεί μια εξελιγμένη μορφή της «ιονοσφαιρικές θερμάστρα». Η ιονόσφαιρα είναι η ηλεκτρικά φορτισμένη σφαίρα που περιβάλλει ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης. Θα κυμαίνεται από περίπου 40 έως 600 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης.Επίσης, λειτουργεί ως ένα φίλτρο ή ασπίδα για τον πλανήτη. Θα φιλτράρει τις ακτίνες X, κοσμικών ακτίνων και διάφορα ρεύματα σωματιδίων που θα ήταν αρκετά επιζήμια για τη ζωή στη Γη. Στην πραγματικότητα, χάνοντας την ιονόσφαιρα ή την τροποποίησή τους με κάποιο τρόπο θα είναι σημαντικά χειρότερο από οτιδήποτε θα είχε ως αποτέλεσμα της καταστροφής του όζοντος. Bernard Ιστλουντ προτείνεται στο αρχικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του, που θα μπορούσε πραγματικά να νοκ-άουτ ορισμένους από τους ρύπους και να αυξήσει την παραγωγή όζοντος.

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Μια άλλη πτυχή του HAARP ότι είναι εξαιρετικά σημαντική είναι μια μη γραμμική επίδραση. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ανακάλυψαν ότι αν βάλεις ενέργειας στην ανώτερη ιονόσφαιρα και μαγνητόσφαιρα, στην ULF φάσμα (εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες), μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καταλύτη που προκαλεί φυσική ενέργεια που θα κυκλοφορήσει.Διαπίστωσαν ότι το μήνυμα που δόθηκε μέχρι ενισχύθηκε από χίλιες φορές, όταν έφτασε εκεί. Το HAARP, όταν έχει ολοκληρωθεί πλήρως, θα έχει ένα δισεκατομμύριο Watt της αποτελεσματικής ακτινοβολίας ενέργειας. Εάν μπορείτε να χειριστεί αυτή την ενέργεια για να πάρει το αποτέλεσμα ενίσχυσης, είναι τεράστια. Έχουν επίσης δημιουργήσει κάποια νέα ενισχυτές σήματος. Σύμφωνα με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τη μεταφορά ενέργειας μέσω αυτού του πομπού σε τεράστιο ανακλαστήρες Mylar και γερός το σήμα πίσω στη γη όπου μπορεί να εισαχθεί εκ νέου στο ενεργειακό δίκτυο, υποτίθεται ότι είναι οικονομικά εφικτό στα επόμενα δύο χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι εάν ο ανακλαστήρας κινείται πολύ λίγο, μπορεί να έχετε ένα μονοπάτι της ενέργειας μέσω του κυλιόμενου γειτονιά σας. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι με τη χρήση αυτού του μέσου, θα μπορούσε να αλλάξει πραγματικά τη χημική σύνθεση της ανώτερης ατμόσφαιρας.

Τροποποίησης του καιρού
Η ιδέα ότι το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επηρεάζουν τα καιρικά συστήματα είναι αρκετά εντυπωσιακό για εμάς. HAARP ερευνητές θεώρησαν ότι συστήματα χειρισμού καιρός θα είναι συμφέρουσα όσον αφορά τον έλεγχο της ξηρασίας, βροχοπτώσεων και την παραγωγή, όπου αυτό είναι αναγκαίο. Με το HAARP, μπορείτε να δημιουργήσετε μια στήλη σε σχήμα τρύπα με διάμετρο 30 μιλίων που υψώνεται ένα ζευγάρι των εκατό χιλιομέτρων μέσα από την ατμόσφαιρα. Η χαμηλότερη ατμόσφαιρα κινείται στη συνέχεια μέχρι τη στήλη για να συμπληρώσει αυτό το χώρο, και να αλλάζει τα συστήματα πίεσης κάτω. Το γεγονός είναι, ότι μπορεί κυριολεκτικά να χρησιμοποιηθεί για την εκτροπή ή αλλάξει την πορεία των ρευμάτων jet.

Το Απρίλιο / Μάιο 00 τεύχος του περιοδικού Scientific American είναι για τον καιρό, και υπάρχει ένα ειδικό άρθρο για τις επιπτώσεις της μια μικρή στροφή στο ρεύμα jet. Αυτή η μικρή αλλαγή έγινε για να εμφανιστεί ακριβώς πάνω από την εγκατάσταση HAARP. Αυτή η μικρή κίνηση προκάλεσε θύελλα μέτωπο 4.000 μίλια μακριά στο ανατολικό Τέξας και Λουιζιάνα για να προχωρήσουμε σε κεντρική Φλόριντα, όπου κατατίθενται δύο ανεμοστρόβιλοι. Αυτό είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι πειστικά ότι επρόκειτο για μια σχέση αιτίου-αποτελέσματος. Ωστόσο, τροποποίησης του καιρού είναι σίγουρα εφικτή με μόνο μια μικρή αλλαγή. Στην πραγματικότητα, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος συμβάσεις Bernard Ιστλουντ, και το 1998 ολοκλήρωσε ένα έγγραφο σχετικά με το πώς να χτυπήσει έξω ανεμοστρόβιλοι χρησιμοποιώντας HAARP μέσα στο έδαφος.Αυτό το έγγραφο ήταν κριτές και παρουσιάζονται στην Ιταλία και ήταν ευρέως αποδεκτό, στην πραγματικότητα, σε τέτοιο βαθμό, που η NASA και η FEMA σύμβαση Bernard Ιστλουντ να κάνει περαιτέρω έρευνα σχετικά με τροποποίησης του καιρού με χρήση δορυφορικής τεχνολογίας, η οποία δημοσιεύθηκε στα τέλη του 1999, αρχές του 2000.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μοντελοποιήσει ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα. Δεν χρειάζεται καν καταλάβει πλήρως πώς λειτουργεί ο καιρός. Και όμως, τα πειράματα συνεχίζονται. Το θέμα της τροποποίησης του καιρού είναι ανησυχητικό, διότι έχουμε συνθήκες που απαγορεύουν. Οι τελευταίες τρεις γραμματείς της άμυνας έχουν όλες τις προτεινόμενες εκ νέου ότι η Συνθήκη επειδή δεν θα υπήρχε σημαντικό στρατιωτικό πλεονέκτημα.

Στρατιωτικές χρήσεις ΓΙΑ HAARP
HAARP δημοσιότητα δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται κυρίως για ένα ακαδημαϊκό έργο με στόχο την αλλαγή της ιονόσφαιρας για τη βελτίωση της επικοινωνίας για το καλό μας. Ωστόσο, άλλες αμερικανικές στρατιωτικές έγγραφα που να το πούμε πιο καθαρά: το HAARP έχει ως στόχο να μάθουν πώς να «εκμεταλλευτεί την ιονόσφαιρα για τους σκοπούς του Τμήματος Άμυνας". Το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

1. Ενίσχυση της επικοινωνίας εν καιρώ πολέμου. Η ιονόσφαιρα είναι κρίσιμη για την παγκόσμια και ασύρματων επικοινωνιών. Με το HAARP μπορείτε να εξαλείψει τις επικοινωνίες των αντιπάλων σας πάνω από μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή, διατηρώντας παράλληλα τους στα συστήματα του στρατού επικοινωνιών εργασίας.

2. Missile Defense HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση εισερχόμενων χαμηλού επιπέδου αεροπλάνα και πυραύλους κρουζ, κάνοντας άλλες τεχνολογίες παρωχημένες. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει επίσης "πάνω από το ραντάρ ορίζοντα", το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Από την έρευνα HAARP, το συμπέρασμα ήταν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πάνω από το αποτέλεσμα ραντάρ ορίζοντα που έχει μεγάλη ακρίβεια. Κατά τη διάρκεια των τεχνολογιών ορίζοντα του παρελθόντος ήταν διαστρεβλωμένα και δύσκολο να δούμε. Η τεχνολογία HAARP χρησιμοποιεί δύο πομπούς. Ένα δημιουργεί ένα πλάσμα που αντανακλά το σήμα από το δεύτερο πομπό ώστε να μπορείτε να δείτε γύρω από την καμπυλότητα της γης. Αυτή η ικανότητα να κοιτάξουμε γύρω από την καμπυλότητα της γης σας επιτρέπει να εντοπίσετε τα πράγματα σε πολύ, πολύ μεγάλα υψόμετρα, σε όλη τη διαδρομή για να πυραύλους κρουζ, ουσιαστικά κάνοντας πυραύλων Κρουζ παρωχημένη. Και HAARP δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο που παράγει μια πολύ μοναδική υπογραφή γύρω από κάθε εισερχόμενο αντικείμενο, έτσι ώστε να μπορεί να διακρίνει το οποίο πύραυλοι μεταφέρουν πυρηνικά ωφέλιμα φορτία και ποια δεν είναι. Τρίτον, με αρκετή ενέργεια μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό που ονομάζεται EMP, μία ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, ένα κύμα ενέργειας αρκεί για να διαταράξει την επί του πλοίου ηλεκτρονικά συστήματα που ελέγχουν την πορεία της πτήσης, με αποτέλεσμα το αντικείμενο να διακόψει ή να διαλύσει.

3. Γη διεισδυτική τομογραφία είναι μια από τις αρχικές χρήσεις του HAARP. Το HAARP μπορεί να λειτουργήσει σαν κεραία εκπομπής και στέλνει ένα σήμα πίσω στη γη της ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας) περιοχή, που μπορεί να περάσει μέσα από τη γη και στη θάλασσα για πολλά χιλιόμετρα για την επικοινωνία με τα υποβρύχια ή τον καθορισμό υπόγειες πυρηνικές εγκαταστάσεις, σήραγγες, και τον καθορισμό μεταλλικά στρώματα.

Προβλήματα με τη χρήση HAARP για τη Γη διαπερνώντας Τομογραφίας
Brooks Agnew, ένας ειδικός στον τομέα της γης διεισδυτική τομογραφία, έκανε έρευνα πίσω στη δεκαετία του 1970, με 30 Watt της ηλεκτρικής ενέργειας για να στείλουμε ένα μήνυμα στη γη για να εντοπίσετε υπόγεια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Brooks που χρησιμοποιείται μόνο 30 Watt της δύναμης, αλλά είπε ότι αν αυξηθεί αυτό σε μερικές χιλιάδες βατ, θα μπορούσε να δημιουργήσει ενδεχομένως προβλήματα που δεν προβλέπουν, με άλλα λόγια, μπορεί να προκαλέσει γεωφυσικά γεγονότα στο εσωτερικό της γης. Η δήλωση αυτή απηχεί σε μια διάλεξη που έδωσε τον προηγούμενο γραμματέα της υπεράσπισης, Κοέν, στις 27 Απριλίου 1997 στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας. Μιλούσε για τα όπλα μαζικής καταστροφής και ισχυρίστηκε ότι «τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τόνωση της γεωφυσικής γεγονότα όπως οι σεισμοί, οι κλιματικές αλλαγές, οι εκρήξεις ηφαιστείων και τα παρόμοια». Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια διεθνής συνθήκη που χρονολογούνται από το 1977 που απαγορεύει τη χρήση των τεχνολογιών όπλο που κάνει αυτά τα ίδια ακριβώς πράγματα. Το γεγονός ότι θα μπορούσε να προκαλέσει μια γεωφυσικό γεγονός που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα, έχει και συνεχίζει να είναι μια σημαντική ανησυχία. Ο Υπουργός Άμυνας Cohen δήλωσε επίσης ότι αυτό χρησιμοποιείται σε μια οικότυπο της τρομοκρατίας, σύμφωνα με την οποία μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, ξεκίνησαν οι σεισμοί και τα ηφαίστεια εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Μπορείτε να το φέρει επάνω στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας και δείτε μόνοι σας.

Εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) ακτινοβολία
Όταν το HAARP στέλνει ένα σήμα στο φάσμα των υψηλών συχνοτήτων και αρχίζουν να παλμό ή δονείται ότι το σήμα, η ιονόσφαιρα ίδια μετατρέπει από DC σε AC, αρχίζει να αντικατοπτρίζει το ποσοστό σφυγμού και ενεργεί σαν μια γιγαντιαία κεραία εκπομπής στον ουρανό, ίσως και έως ως 1.000 μίλια πάνω από αυτό το πομπό. Είναι παλμούς στο πίσω σήμα στη γη της εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) σειρά. Αυτό είναι μεταξύ ενός και περίπου 100 Hertz. Αυτό είναι που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με τα υποβρύχια σε βάθος με 14 και 26 μίλια μακρά κεραίες υπόγεια στο Μίτσιγκαν, Ουισκόνσιν και στην Αλάσκα για να δημιουργήσετε εκείνο το σήμα. Με το HAARP, νόμιζαν ότι θα έχουν λίγο περισσότερη ευελιξία και την ικανότητα να επικοινωνούν με υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων και πιο αποτελεσματικά με τα υποβρύχια σε βάθος.Είναι το ίδιο ELF που χρησιμοποιείται για τη γη διεισδυτική τομογραφία, διότι θα πρέπει να έχετε ένα μακρύ κύμα, προκειμένου να διεισδύσουν στη γη σε μεγάλο βαθμό. Μικρά μήκη κύματος ακριβώς δεν πάει πολύ μακριά. Το πρόβλημα είναι, γη διεισδυτική τομογραφία λειτουργεί στην περιοχή ELF, η οποία τυχαίνει να συσχετίζονται με βιολογικά ενεργό συχνοτήτων στο ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Περιοχές συχνοτήτων στον ανθρώπινο εγκέφαλο
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί κυρίως σε συχνότητα μεταξύ ενός και 30 παλμούς ανά δευτερόλεπτο, κύκλοι ανά δευτερόλεπτο Hertz, και αυτό ποικίλλει. Ένα έως τέσσερα παλμούς ανά δευτερόλεπτο είναι η δέλτα περιοχή. Αυτό είναι όπου είστε στο βαθύτερο, πιο βαθύ τον ύπνο σας. Το επόμενο επίπεδο είναι θήτα, το οποίο είναι περίπου 4 - 7 κύκλους ανά δευτερόλεπτο.Αυτή είναι η περιοχή όπου βρίσκεστε σε αυτό το ημι-ξύπνιοι, ημι-κοιμισμένος στάδιο όπου είστε είδους παρεκτροπή. Γνωρίζετε των ονείρων σας, αλλά γνωρίζουν είστε ξύπνιοι. Αυτό είναι όπου οι περισσότεροι τριών έως πέντε ετών περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, γεγονός που εξηγεί ένα φοβερό μέρος.Αλλά είναι, επίσης, όπου μαθαίνουν ένα τεράστιο ποσό. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν τη γλώσσα, τις κοινωνικές δεξιότητες, ό, τι μαθαίνουν τα παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και πέντε. Αυτή είναι επίσης η κατάσταση όπου πολλοί άνθρωποι εκ νέου την εμπειρία γεγονότα της παιδικής ηλικίας, επειδή αυτό είναι όπου και αν βρίσκεστε όταν είστε παιδί. Το επόμενο στάδιο είναι το στάδιο άλφα, η οποία πηγαίνει από περίπου 7 έως 12 Hertz. Αυτό είναι όπου είστε όταν κάνετε πιο δημιουργικές και την πνευματική εργασία σας. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι παλμοί πλανήτη Γη σε Schumann Resonance, η οποία είναι 7.83 Hertz.Αυτή είναι η ιδανική συχνότητα για τα ανθρώπινα όντα να ασχολούνται με, και θα διαχωρίζονται από ότι επειδή είμαστε περικυκλωμένοι από εφεύρεση του Tesla από 60 κύκλους των σημερινών AC που αναδεύονται με τα περισσότερα από τα συστήματα μας. Το επόμενο επίπεδο είναι beta. Χαμηλή beta είναι όπου έχουμε εμπλακεί ενεργά στη μάθηση και τη σκέψη και το διάλογο. Είστε σε υψηλά beta όταν παίρνετε ταραγμένοι και θυμωμένοι, όταν έχετε υψηλά, έντονα συναισθήματα.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ELF στον εγκέφαλο
Το πρόβλημα είναι ότι τα εξωτερικά σήματα, όπως τα σήματα ραδιοσυχνοτήτων από το HAARP, καθώς και κάθε ηλεκτρομαγνητικά σήματα από το φως και τα ηχητικά κύματα που μπορεί να παλμικές σε αυτό το φάσμα ELF θα προκαλέσει τον εγκέφαλο για να αρχίσει να κλειδώνουν ότι εξωτερικό σήμα και αρχίζουν να το καθρέφτη. Όταν το κάνει αυτό, αλλάζει το χαρακτήρα και τη χημεία του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου και τις αλλαγές συμπεριφοράς σας. Νέοι ερευνητές έχουν υποστηρίξει ότι οι συγκεντρώσεις αυτές ELF της ενέργειας είναι αβλαβή, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια, οι ερευνητές έχουν αναγνωρίσει ότι είναι πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις της ενέργειας μπορεί να έχει σοβαρές φυσιολογικές συνέπειες. Η στρατιωτική εξορθολογίζει ότι το HAARP τα μέσα μετάδοσης του σήματος στην περιοχή ELF και αυτό είναι ένα πολύ, πολύ χαμηλά επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το χρόνο που παίρνει πίσω στη γη, ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό, ότι είναι περίπου ίσο με αυτό η γη παράγει με φυσικό τρόπο. Θα το συγκρίνουμε με πράγματα όπως το τρεμόπαιγμα της τηλεοπτικής συσκευής.

ΖΑΠΙΝΓΚ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ELF
Ωστόσο, Jose Delgado στο Πανεπιστήμιο του Yale ερευνηθεί ενέργεια ραδιοσυχνότητας, και ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τον εγκέφαλο με παλμική ραδιοσυχνότητα συγκέντρωση σήμα σε ένα πεντηκοστό της ενέργειας που παράγει η γη φυσικά, και αυτή ήταν αρκετή για να αλλάξει η συμπεριφορά των πρωτευόντων θηλαστικών και τους ανθρώπους σαν κτύπημα και να σβήνουν ένα ελαφρύ διακόπτη.Δεν ήταν το μέγεθος της ενέργειας, αλλά συγκεκριμένη συχνότητα της που προκάλεσε τα γεγονότα μέσα στον εγκέφαλο, αλλάζει τη χημεία του εγκεφάλου και κατά συνέπεια αλλάξει συμπεριφορά.Πριν από μερικά χρόνια, μια ιστορία που κυκλοφόρησε για τα παιδιά που έχουν επιληπτικές κρίσεις από βλέποντας κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Μια αντίδραση στον εγκέφαλο προκλήθηκε από το ποσοστό τρεμόπαιγμα χτυπώντας μία από αυτές τις συχνότητες κατά λάθος. Δεν ήταν το ποσό της ενέργειας? Ήταν η συχνότητα. Είναι σαν να καλείτε έναν ραδιοφωνικό σταθμό.Στο μεταξύ σταθμών, ακούτε στατική. Όταν χτύπησε μια ηχηρή συχνότητα, ένα σήμα που αντιστοιχεί στο δέκτη, μπορείτε να πάρετε ένα σαφές μήνυμα.

Το ίδιο ισχύει και για το ανθρώπινο σώμα. Κάθε όργανο, κάθε χημική ουσία, κάθε στοιχείο μέσα στο σώμα μας έχει μια μοναδική συχνότητα συντονισμού που μπορεί να μετρηθεί. Στην πραγματικότητα, οι βασικές όργανα του σώματος έχουν μετρηθεί για συμμετρία ραδιοσυχνοτήτων από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα στο πλαίσιο σύμβασης με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Πολεμικής Αεροπορίας. Η μελέτη αυτή αναφέρεται στα βιβλία μας. Μπορείτε να το αναζητήσετε. Έχουν καθοριστεί πραγματικά το ποσό της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων κάθε μέρος του σώματος μπορεί να ανεχτεί. Έτσι, εάν θέλετε να σταματήσετε μια καρδιά, ξέρετε πώς να το κάνουμε. Αυτό είναι το είδος του ακαθάριστου εφαρμογή της τεχνολογίας. Μια πιο τελειοποιημένη εφαρμογή θα ήταν να στοχεύετε σε μια χημική ουσία ή χημική ένωση του πληθυσμού που είναι παρούσα σε όλους μας, ότι είναι καθολική. Για παράδειγμα, εάν στείλετε ένα μήνυμα που αντηχεί με την ίδια συχνότητα όπως το ιώδιο, θα ξεγελάσουν το σώμα στη σκέψη ότι έχει δηλητηριαστεί από το ιώδιο. Και έχετε μιας μυστηριώδους ασθένειας η οποία δεν εμφανίζεται στις εξετάσεις επειδή το ιώδιο δεν είναι εκεί. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αν ανάσες ο καθένας σε μια ουσία κατά τη διάρκεια του πολέμου, μπορείτε να στείλετε την ενέργεια που ενισχύει το αποτέλεσμά του, και μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά αρκετά τρομακτικές ειδικά εφέ.

Η ιδέα ότι το HAARP ακούσια ή σκόπιμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο αυτό είναι το είδος της συγκλονιστική. In Between Two Ages (σελ.54-56), Zbigniew Brezinski, προηγούμενη Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου Κάρτερ, συζήτησε προκαλώντας ένα γεγονός στην ιονόσφαιρα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Αναφερόμενος στην έρευνα από το UCLA του Gordon MacDonald, Brezinski πρότεινε ότι εάν μπορούσατε ηλεκτρονικά εγκεφαλικό επεισόδιο της ιονόσφαιρας σε ακριβώς το σωστό τρόπο για να επιστρέψει ένα μήνυμα στην περιοχή ELF, θα μπορούσατε να χειριστείτε τα συναισθήματα ενός πληθυσμού μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής. Μεταξύ δύο ηλικίες είναι για τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην κοινωνία, τον πολιτισμό και την οικονομία, και έδωσε μια περίοδο 25 ετών πρόβλεψη για το τι επρόκειτο να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Γράφτηκε στις αρχές της δεκαετίας του '70, έτσι ώστε να διαβάζεται σαν μια ιστορία, επειδή είναι νεκρός πάνω. Στη Γη Rising: Η Επανάσταση, το τελευταίο βιβλίο μας, παραθέτουμε ένα πείραμα της CIA με την οποία προσπάθησε πραγματικά αυτό στην Ανατολική Ευρώπη.Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι Ρώσοι είχαν κάνει αυτό για εμάς. Θυμηθείτε το macrowave ακτινοβολούν της Πρεσβείας των ΗΠΑ; Υπάρχουν αναφορές της ρωσικής έρευνας, όπου εκτίθενται τα πρωτεύοντα θηλαστικά σε αυτό το ίδιο σήμα. Αυτή η έρευνα είναι ακόμη ταξινομηθεί, επειδή προκαλείται διαταραχή της σωματικής υγείας.

Τα επίπεδα ασφάλειας του BioSciences
Οι αμερικανικές στρατιωτικές ερευνητικά προγράμματα χωρίζονται σε πολύ διαφορετικές υπο-ενότητες έτσι ώστε να μην βλέπει κανείς πραγματικά πώς συνδέει όλα τα εκτός σε ένα ορισμένο επίπεδο διακυβέρνησης. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι το αντίθετο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, η οποία φέρνει διεπιστημονικών ομάδων από τη φυσική, τις βιολογικές επιστήμες, και το σκληρό επιστήμες μαζί για να ερευνήσει ένα θέμα, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τις γνώσεις των άλλων κλάδων. Ως αποτέλεσμα, οι Σοβιετικοί είχαν πρότυπα που ήταν 1.000 φορές πιο αυστηρά από τα πρότυπα των ΗΠΑ της ηλεκτρομαγνητικής έκθεσης επειδή είχαν την εμπειρία να δούμε τι λεπτή ενέργεια θα μπορούσε να κάνει για την υγεία σας. Η ρίζα του HAARP έρευνας είναι να ελέγξει και να χειριστεί τους περιβαλλοντικούς παράγοντες για στρατιωτικό πλεονέκτημα. Δεν υπάρχουν βιολογικές επιστήμες ή ηλεκτροφυσιολόγοι που συνδέονται με το πρόγραμμα HAARP, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιπτώσεις στην υγεία αυτού του συστήματος δεν είναι πραγματικά υπό παρακολούθηση σε όλα.

Επιπέδου ηλεκτρομαγνητικά πεδία SURROUND ΗΠΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Έχουμε 200 εκατομμύρια φορές περισσότερη ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων που μας περιβάλλει σήμερα από ό, τι είχαμε λίγο πάνω από 100 χρόνια πριν, όταν το ραδιόφωνο εφευρέθηκε.Και αυτή η ενέργεια στη σωστή συχνότητα έχει επιπτώσεις σε μας.Το μεγαλύτερο μέρος του είναι διαφανής, αλλά υπάρχουν συχνότητες παράθυρο που απασχολούν. Σχεδόν κάθε τι που μας περιβάλλει επηρεάζει σε κάποιο βαθμό τι συμβαίνει εσωτερικά.Είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο, επειδή τρώμε με διαφορετικό τρόπο, μπορούμε μεταβολίζουν την τροφή μας με διαφορετικό τρόπο, είμαστε αντιδρούν στην ενέργεια με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί άνθρωποι είναι υπερευαίσθητος σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία στο εσωτερικό ορισμένων τύπων και κάποιες άλλες δεν είναι. Όμως, ορισμένες τεχνολογίες που μπορούν να επηρεάσουν τεράστια ποσοστά του πληθυσμού.

Σε προηγούμενες φορές, οι άνθρωποι μπορούσαν να διακρίνουν στην πραγματικότητα ηλεκτρικές διαφορές στο σώμα. Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι υπερευαίσθητοι σήμερα και μπορεί να κάνει διακρίσεις σχετικά με την ενέργεια που περιβάλλει το σώμα. Ένα καλό παράδειγμα είναι όταν έχετε μια διακοπή ρεύματος οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρήσετε πόσο ήσυχο είναι. Την επόμενη φορά που συμβαίνει, παρατηρεί γενική αίσθηση του σώματός σας. Είναι σαν ολόκληρο το σώμα σας χαλαρώνει, το ίδιο συναίσθημα που παίρνετε όταν βγούμε από την πόλη και σε αγροτικές περιοχές. Το σώμα σας πρέπει συνεχώς να αντισταθμίσει όλα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που σας περιβάλλουν, επειδή είστε κάτω από αυτό το χαμηλό επίπεδο στρες τα περισσότερα της καθημερινότητάς σας. Αν έχετε προβλήματα με τις συνήθειες ύπνου σας τη νύχτα, και δεν μπορείτε ακριβώς να τους πάρει ο ύπνος ή να κοιμηθεί όλη τη νύχτα, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το διακόπτη στην κρεβατοκάμαρά σας. Δοκιμάστε το για τρεις ή τέσσερις ημέρες και να δούμε αν αυτό μειώνει την ένταση, επειδή έχετε το ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα γύρω σας και ρόλοι μέσα το κρεβάτι σας, επίσης, ότι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια παγίδα. Βάλτε ένα βολτόμετρο στο κρεβάτι σας πριν σκοτώσει το κύκλωμα και να δούμε τι θα συμβεί.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ μυαλό-αλλάζοντας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ σε εταιρικά και κρατικά ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Αυτό που συμβαίνει σε οπλικά συστήματα, εκ των οποίων το HAARP είναι ένα μικροσκοπικό λεπτό απειροελάχιστο σωματίδιο θα είναι απίστευτο. Η άνοδος της Γης: Η Επανάσταση έγγραφα το θέμα των τεχνολογιών ελέγχου του νου. Αναλύσαμε το ρεκόρ δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, και βρέθηκαν πάνω από τρεις δωδεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ που ασχολούνται με αυτή την τεχνολογία και την εξέλιξη του από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 να παρουσιάσει του χρόνου. Βρήκαμε στρατιωτικής και ακαδημαϊκής εκθέσεις μιλούν για μελλοντική εξέλιξη στον τομέα αυτό. Μπορείτε να εξωτερικά επηρεάσει το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ανθρώπινου εγκεφάλου. Ο στρατός μιλά για να γίνει αυτό ασύρματα. Ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα από απόσταση μπορούν να εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα και να αποκωδικοποιούνται από τον εγκέφαλο και θεωρείται ως ομιλία, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της μια φωνή στο κεφάλι.

Οι ΗΠΑ Επιστήμη Συμβουλευτική Επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν έρευνα μνήμη και τις πράξεις χειραγώγησης της μνήμης. Αρχική ιδέα τους ήταν ότι οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες θα ήταν αρκετά χρήσιμη για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όπως η εκμάθηση μιας γλώσσας ή μια εξελιγμένη λειτουργία εντός του στρατού. Το 1996, δημοσίευσε ένα έγγραφο έρευνας με τίτλο Νέο Κόσμο Vistas: Air and Space για τον 21ο αιώνα. Σε αυτό το χαρτί στο οποίο αναφέρει: «Φαίνεται επίσης δυνατό να δημιουργηθούν υψηλής πιστότητας ομιλία στο ανθρώπινο σώμα, αυξάνοντας την πιθανότητα συγκεκαλυμμένη πρόταση και ψυχολογική κατεύθυνση Έτσι, μπορεί να είναι δυνατόν να μιλάμε σε επιλεγμένους αντιπάλους σε μια μόδα που θα ήταν πιο. ενοχλητικό για αυτούς. "Στο ίδιο έγγραφο, λένε, μέσα στα επόμενα 10 έως 15 ετών, θα είναι σε θέση να πάει μέσα και να καταργήσετε εντελώς ένα σύνολο μνήμη και να την αντικαταστήσει με ένα νέο. Σύμφωνα με τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα, το πρόβλημα είναι ότι παρακάμπτει το συνειδητό φίλτρο που ταξινομεί τι είναι καλό και κακό, τι είναι σωστό και τι λάθος, όταν σας παρουσιάσουμε πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο. Ένας ρώσος επιστήμονας με το όνομα της Smirnoff είπε, «σαν να ήταν η φωνή του Θεού, δεν μπορεί να αντισταθεί." Όπως όλοι γνωρίζουμε, στρατιωτικές τεχνολογίες φθάνουν τελικά το πολιτικό τομέα. Μπορεί να πάρει 20 ή 30 χρόνια. Αν αυτό το είδος της τεχνολογίας, όπου δεν υπάρχει φιλτράρισμα μεταναστεύει στον εκπαιδευτικό τομέα θα μπορούσε πραγματικά να αλλάξει το χαρακτήρα της χώρας.Αποδέχεστε τις πληροφορίες ως γεγονός και δεν το θέμα.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση παραθέτουμε από αρκετά γενναιόδωρα είναι το 2020 Cast Διαστήματος, η οποία περιγράφει την εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας. Παίρνουμε πολλά από τα έγγραφα μας ολοκλήρωσε την έρευνα από την αναθέτουσα γραφεία, τα αιτήματα για την υποβολή προτάσεων και την εταιρική εκθέσεις για τους μετόχους. Τελικά, βάζετε τα κομμάτια μαζί και να μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει. Το ένα που ήταν η πιο εντυπωσιακή ήταν σε παραμέτρους που είναι μια έκδοση από τον αμερικανικό στρατό Σχολή Πολέμου και το άρθρο λεγόταν το μυαλό έχει κανένα τείχος φωτιάς. Με άλλα λόγια, το μυαλό δεν έχει καμία προστασία. Σε αυτό, θα αναλυθούν τα ρωσικά, ευρωπαϊκά και αμερικανικά ερευνητικά, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και την ανθρώπινη διανοητικές διαδικασίες ήταν στην πραγματικότητα ο στόχος των νέων τεχνολογιών όπλα. Οι τεχνικές που αναπτύχθηκαν από τους Ρώσους σε αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει:
* Μια γεννήτρια Psychotronic η οποία παράγει ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό εκπόρευση που μπορούν να αποσταλούν μέσω τηλεφωνικών γραμμών, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά δίκτυα, αγωγοί εφοδιασμού και τους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Το σήμα θα χειριστούν τη συμπεριφορά εκείνων που έρχονται σε επαφή με το σήμα.
* Μια γεννήτρια νευρικό σύστημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παραλύσει το κεντρικό νευρικό σύστημα ορισμένων εντόμων. Το σύστημα που καθαρίζεται για να έχουν την ίδια επίδραση στον άνθρωπο.
* «Η εικοστή πέμπτη επίδραση πλαίσιο" είναι μια τεχνική όπου κάθε καρέ του 25ου έναν τροχό που παράγεται ταινία ή βίντεο περιέχει ένα μήνυμα που μπορεί να διαβαστεί από το υποσυνείδητο, ώστε να αλλάξει το συνειδητό μυαλό.
* Και ούτω καθεξής ...

Η ΚΤΚ Undercurrents δείχνουν έκανε ένα show για το HAARP και ένα άλλο για τις τεχνολογίες που επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. I εμφανίστηκε στην Undercurrents δείχνουν για τον έλεγχο νου, και, επίσης, συνέντευξη Smirnoff από τη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών, Persinger, ένας Καναδός επιστήμονας που εργάζεται στον τομέα αυτό και δύο άτομα από το όνομα του Μόρις που ήταν υπεύθυνοι για την εισαγωγή των μη θανατηφόρωνεξοπλισμών έννοιες με τη CIA κατά τη διάρκεια του Ρέιγκαν και Μπους διοικήσεις. Υπάρχει πληθώρα στοιχείων από αυτούς τους επαγγελματίες οι οποίοι προέρχονται από ένα στρατιωτικό υπόβαθρο. Στην πραγματικότητα, Smirnoff ήταν ο άνθρωπος που επικοινώνησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Waco για να προσπαθήσει να αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων μέσα στο συγκρότημα. Αλλά η ιδέα της χρησιμοποίησης των διαδικασιών για τον έλεγχο των ανθρώπων είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για μένα γιατί αν δείτε οποιαδήποτε θρησκευτική φιλοσοφία του πλανήτη, μία από τις βασικές αρχές της είναι ότι δεν παρεμβαίνουν με ελεύθερη βούληση του ατόμου. Ο Θεός δεν το κάνει αυτό. Γιατί θα πρέπει ο άνθρωπος να πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει αυτό; Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που αυτός ο τύπος τεχνολογίας είναι περίπου.

ΕΙΣΒΟΛΗ της ιδιωτικής ζωής

Βιομετρικά αναφέρεται σε μεμονωμένες μετρήσεις των μεμονωμένων ατόμων. Όλοι πιστεύουμε των βιομετρικών στοιχείων, όταν σκεφτόμαστε των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι μοναδικά, αλλά έχουμε επίσης και απορροές από το πρόσωπο που είναι τόσο μοναδικά όσο ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Η φωνή είναι τόσο μοναδική όσο το δακτυλικό αποτύπωμα. Έχουμε ήδη ακούσει ίριδας σαρώσεις.Αυτά είναι όλα τα βιομετρικά δεδομένα.

Επικοινωνίες Παρακολούθηση Ουσιαστικά όλες οι επικοινωνίες, φαξ, τηλέφωνο, internet κυρίως, είναι 100% ελέγχεται από σούπερ υπολογιστών. Τριακόσιοι οργανισμών εντός των πέντε συμμετέχουσες κυβερνήσεις φορτίο σε αυτό που ονομάζεται «Λεξικά». Αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τη φωνή βιομετρικές πληροφορίες, φράσεις, ονόματα, λέξεις κλειδιά, κλπ. Οι υπολογιστές κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της διαλογής, και στη συνέχεια δεκάδες χιλιάδες τεχνίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο ερμηνεύουν αυτές τις ανακοινώσεις ότι ο υπολογιστής λέει ότι έχουν υψηλό την πιθανότητα κινδύνου. Αυτό γίνεται σε επίπεδο χονδρικής. Όλα της ιδιωτικής ζωής μας είναι εισέβαλε με αυτόν τον τρόπο. Στη Γη το βιβλίο μας Rising, υπάρχουν εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα mainstream μέσα ενημέρωσης, καθώς και άλλες εκθέσεις σχετικά με αυτή την τεχνολογία.

ΑΠΩΛΕΙΑ της ατομικής ελευθερίας Η τεράστια επανάσταση στις στρατιωτικές υποθέσεις και τις τεχνολογίες πρόκειται να οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη κοινωνία. Είμαστε επικεφαλής για μια συγκεντρωτική κυβέρνηση. Είμαστε έτοιμοι για αυτό; Το συμπέρασμά μου είναι όχι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, μεταξύ πολιτισμών, μεταξύ των πληθυσμών που να υποδηλώνουν ότι μία κυβέρνηση μπορεί πραγματικά να είναι όλα τα πράγματα σε όλους τους ανθρώπους.Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν. Η Γη βιβλίο Rising: Η Επανάσταση έχει ένα ολόκληρο τμήμα στο απόρρητο της ιδιωτικής ζωής και το πώς έχει διαβρωθεί.

Πώς θα τα καταφέρουν μη θανατηφόρων "επαναστατικές τεχνολογίες" αποδεκτές από το κοινό;
Μια αμερικανική Στρατιωτική Σχολή Πολέμου χαρτί γραμμένο το 1989, που ονομάζεται Η Επανάσταση στις Στρατιωτικές Υποθέσεις και συγκρούσεις Σύντομη of War συζήτησε τις στρατιωτικές εφαρμογές για τις τεχνολογίες εμφύτευμα. Ήταν το πρώτο χαρτί που ανέφερε ότι οι νέες τεχνολογίες είναι το ενδεχόμενο να επηρεάσει τις νοητικές λειτουργίες του ανθρώπου και της ανθρώπινης υγείας (την οποία ονομάζουμε «επανάσταση στις στρατιωτικές υποθέσεις») θα ήταν απαράδεκτο για τους περισσότερους Αμερικανούς και ουσιαστικά παραβιάζουν αμερικανικές αξίες. Και η στρατιωτική αντίδραση σε αυτό το έγγραφο ήταν, «Πώς αλλάζουμε αμερικανικές αξίες;" στρατιωτική μας και οι κυβερνήσεις μας θα πρέπει να αντανακλά και να υπερασπιστούμε τις αξίες μας, αλλά αυτό το έγγραφο καθιστά πολύ σαφές ότι αυτό δεν συμβαίνει όταν λένε, «Οι αξίες αυτές θα έρθει σε αντίθεση "και η λύση τους είναι,« Πρέπει να δημιουργήσουμε κακοποιούς ". Ποιοι είναι οι κακοποιοί που αποφάσισαν να δημιουργήσουν το 1989; Διεθνείς τρομοκράτες και τις διεθνείς εμπόρους ναρκωτικών. Ένα τεράστιο ποσό των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ήταν αφιερωμένη στα δύο αυτά θέματα. Είναι οι άνθρωποι τώρα πολύ πιο πρόθυμοι να εγκαταλείψουν κάποιες από την ιδιωτική ζωή και την ελευθερία τους για αυτό που θεωρούν ως λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια; Το έγγραφο ανέφερε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε αυτό το είδος του πλαισίου για να αναγκάσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις πολιτικές ελευθερίες, σε αντάλλαγμα για την ασφάλεια και την ασφάλεια.Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ανασφαλείς είναι περισσότερο διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τις πολιτικές ελευθερίες, σε αντάλλαγμα για την εν λόγω ασφάλεια.

ELECTRO-ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Υπάρχουν κάποιες μεγάλες αλλαγές έρχονται στο επιστήμες υγείας, και electromedicine πρόκειται να παρουσιάσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην ιατρική επιστήμη για τα επόμενα δύο δεκαετίες. Όταν κάνετε τη θεραπεία του σώματος σε ενεργειακό επίπεδο, τότε το σώμα θα βελτιωθεί.

Electro-κρανιακή διέγερση είναι η χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη δημιουργία παράσυρση εγκεφάλου μέσα σε αυτές τις ομάδες οι οποίες είναι αποτελεσματικές για την εκμάθηση ή τη δημιουργική εργασία.

Electrolaser βελονισμός Υπάρχει ένα σύστημα electrolaser βελονισμού στην Ευρώπη ότι είναι αρκετά αποτελεσματική με τη χρήση λέιζερ κατηγορίας τεσσάρων όχι, ένα από αυτά τα μικρά χειρός, αλλά μια κατηγορία τέσσερα, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό. Δεν θα σας κάψει? Δεν είναι ότι η ισχυρή, αλλά αρκεί να επηρεάζουν τη σωματική υγεία σας. Οι ασκούμενοι ξέρω που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική είναι εκπαιδευμένοι βελονιστές.Αυτό electrolaser σπάει τα πράγματα επάνω και παίρνει την ενέργεια που ρέει μέσα από το σώμα και πάλι, και είχε αξιόλογα αποτελέσματα.

Φως συσκευές Ένα παλμικό φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασύρουν τον εγκέφαλο για να το μετακινήσετε σε διάφορες καταστάσεις της συνείδησης. Ένα από τα παιδιά μου που χρησιμοποιείται για να έχουν προβλήματα στον ύπνο και συνήθιζα να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο γι 'αυτόν γιατί ήταν πραγματικά αποτελεσματική. Μέσα σε περίπου πέντε λεπτά κοιμόταν.

Sound Μια τεχνική που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον ήχο είναι ένα bi-ακουστική μπιπ. Το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να ακούσει αυτές τις εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες. Ένα ηχητικό κύμα θα έρθει από το ένα αυτί στο πω 17.000 Hertz (ή κύκλοι ανά δευτερόλεπτο). Ένας άλλος θα έρθει στο άλλο αυτί σε 17.008 Hertz. Το 17000 ακυρώνει και αφήνει μια μόνιμη συχνότητα ήχος των 8, η οποία συσχετίζεται με το ρυθμό άλφα, και κλειδώνει το μυαλό σας σε ότι κτυπούν το ρυθμό και αρχίζει να τον καθρέφτη και να περάσουν από χημικές αλλαγές, όχι μόνο με τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά το πώς η σκέψη σας είναι εστιασμένη.

Βιοανάδραση Υπάρχει ένας αριθμός εφαρμογών συνδέεται με βιοανάδραση εγκέφαλο ή neurobiofeedback. Στη βιοανάδραση εγκεφάλου, κοιτάς μια οθόνη υπολογιστή. Ανάλογα με το σύστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 4, 8 ή 16 καναλιών ή περισσότερο, και τοποθετούν ηλεκτρόδια στο κεφάλι. Κοιτάς την οθόνη, δείτε τι δραστηριότητα του εγκεφάλου σας κάνει σε πραγματικό χρόνο, και μπορείτε να οδηγήσετε, στη συνέχεια, η δραστηριότητα του εγκεφάλου τεχνητά. Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να κάνετε μόνοι σας χωρίς τον εξοπλισμό. Εγκέφαλος βιοανάδραση έχει γίνει πολύ αποτελεσματικό για το εγκεφαλικό επεισόδιο τα θύματα που προσπαθούν να ανακτήσουν μέρος των νοητικών ικανοτήτων τους και τα παιδιά με διαταραχές ελλειμματικής προσοχής. Μέσα σε 30 με 45 συνεδρίες, υπερκινητικά παιδιά με ADD μάθει πώς να διαφοροποιούν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου τους, εστιάζουν την προσοχή τους και να μάθουν, χωρίς Ritalin ή άλλα φάρμακα που βρίσκονται σε διαδικασία εισαγωγής σε μαζική κλίμακα σε όλο τον κόσμο.Υπάρχει ένα μέρος στο Ντένβερ που πιστοποιεί βιοανάδραση επαγγελματίες που ονομάζεται Ένωση για την Εφαρμοσμένη Ψυχοφυσιολογία και Βιοανάδραση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 303-422-8436, email aapb@resourcecenter.com, ιστοσελίδα www.aapb.org ή www.bio-medical.com
Έτσι, πιθανώς να υπάρχουν επαγγελματίες που έχουν πιστοποιηθεί, σχεδόν σε κάθε περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, επειδή είναι αρκετά ενεργή μέχρι εδώ.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευθούμε;
Προσεγγίζουμε επιστήμονες και κυβερνήσεις άμεσα. Όταν ξεκινήσαμε το έργο μας με το HAARP που έστειλε 80 πακέτα από υλικό κατάλληλο για κάθε επιστήμονα που γνωρίζαμε από την ελπίδα να αλλάξει γνώμη τουλάχιστον ενός ατόμου. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επηρεάσουν τις πολιτικές διαδικασίες και να πάρει νομοθετικά σώματα μας για να ξεκινήσει έρευνες. Μην ψάχνετε για κάποιο μεγάλο σχέδιο. Κάντε ό, τι ξέρετε ότι μπορείτε να επιτύχετε. Αλλά δεν έχει σημασία όπου ζείτε σήμερα, με την έλευση του Διαδικτύου και των συστημάτων μαζικής επικοινωνίας, είναι πιο δυνατή από ό, τι έχει ποτέ πριν για να επηρεάσει τη δημόσια πολιτική. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν μια πολύ μεγάλη διαφορά σε ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο είναι ιδιαίτερα τεκμηριωμένες σε δύο Άγγελοι τα βιβλία μου δεν παίζουν αυτό το HAARP και της Γης Rising: Η επανάσταση. Κάθε δήλωση που αναφέρεται με ακρίβεια τις πηγές του δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το χέρι υλικό με 650 ξεχωριστά υποσημειώσεις πηγές. Θα βρείτε τον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ακαδημαϊκή αναφορές χαρτί το οποίο μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας.


* * *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com