Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Μιλώντας στο διαδύκτιο με ανθρώπους που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης , συνειδητοποίησα γιατί όλοι μιλάνε για απολύτως διεφθαρμένους ανθρώπους και συνειδήσεις , αλλά κανείς δε κάνει το αυτονόητο για να ξεκολλήσει η χώρα από τη λάσπη στην οποία έπεσε ( ή τη ρίξανε ... ).
Η τηλεόραση!
Το μέσο προπαγάνδας , αποπροσανατολισμού και πλύσης εγκεφάλου .


Το μέσο με το οποίο...
φλερτάρουν , όχι μόνο ο πολιτικός κόσμος , αλλά και κάθε ομάδα ή συνιστώσα εξουσίας , που θέλει να χειραγωγήσει την "μάζα" , τους πολλούς και κατά την άποψη τους άβουλους πολίτες , που αποκτούν άποψη, θέληση και συνείδηση , μόνο μέσω της τηλεόρασης.


Δε μπορεί να αλλάξει τίποτα , αφού κανείς δε σηκώνεται από το καναπέ. Κάθονται μπροστά στη τηλεόραση και βαυκαλίζονται βλέποντας Κισμέτ και Μυστικά της Εδέμ. Οργίζονται παρακολουθώντας ειδήσεις . Χαλαρώνουν βλέποντας τα μεμέ της Πετρούλας... και κάθε επονείδιστης , ανηθικης , εκπορνευμένης τηλεοπτικής ύπαρξης ( μεταφορικά και κυριολεκτικά ) , γελάνε και ασκούν τη κριτική τους σκέψη βλέποντας ράδιο αρβύλα και θυμούνται τα αγωνιστικά τους νιάτα ( μαζί και αυτά που δεν έχουν ζήσει ) , μέσω των φανερών και ξεπατικωμένων στερεοτύπων που προβάλει το Αλ τσαντίρι νιουζ.
Dim lights Embed


Αυτή είναι η ρουτίνα , η κατάντια , η καταστροφή , τελικά , η φυσιολογική ζωή του Έλληνα . Τηλεοπτική και όχι πραγματική!!!!


Η ζωή είναι έξω . Όχι μέσα στο σπίτι , κοιτώντας μια οθόνη που μας υπνωτίζει , λέγοντας μας πως θα ήταν η ζωή μας , αν τη ζούσαμε.


http://eoellas.org/index.php?option=com_content&view=article&id=6382:2012-05-25-22-03-27&catid=36:2010-06-18-11-04-29&Itemid=103&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com