Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...!!!

ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. 


ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: ...

Επιστρατεύθηκαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης για τις πρόωρες εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή στην Ελλάδα. Η Τουρκική Μειονότητα που στις εκλογές της 6ης Μαΐου είχε εκλέξει τρείς βουλευτές τώρα έβαλε στόχο να εκλέξει τέσσερεις Τούρκους βουλευτές.
Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που ζουν στην Τουρκία και στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούν για να κερδίσουν τα δικαιώματα τους. Σημαντική ευκαιρία αποτελούν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου για τους υποψήφιους βουλευτές της Τουρκικής Μειονότητας, Ελληνικής υπηκοότητας. Πανέτοιμοι για τις εκλογές και τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας που ζουν στην Τουρκία.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com