Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Μιχαλολιάκος: Είμαστε η εθνική αντιπολίτευση

Δηλώσεις - τις πρώτες εκ μέρους των πολιτικών αρχηγών - σε θριαμβευτικό ύφος έκανε ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μετά τα αποτελέσματα του exit poll που δείχνει σαφώς ενισχυμένο το κόμμα του σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου. "Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης" ανέφερε και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσουν με συνέπεια να αγωνίζονται μέσα και έξω από τη Βουλή για "να καταργηθεί το εθνοκτόνο μνημόνιο" που εκχωρεί - όπως είπε - εθνική κυριαρχία.

Ευχαρίστησε τους...

"εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν διόρθωσαν την ψήφο τους όπως τους καλούσαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι προπαγανδιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία".
Ανέφερε ότι όλα δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή από έκτο θα είναι το τέταρτο κόμμα σε αυτή την αναμέτρηση και εξέφρασε τα "συλλυπητήρια" του σε όσους προσπάθησαν "όχι μόνο να μειώσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αλλά και να μείνει εκτός Βουλής".
Συνεχίζοντας την επίθεση στα Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε: "Κυρίες και κύριοι χάσατε κι εσείς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε. Ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού συνεχίζεται".
Πρόσθεσε ότι πλέον υπάρχει "ένα εθνικιστικό κόμμα με γερές βάσεις" που θα δώσει τον αγώνα κατά της λαθρομετανάστευσης και επιπλέον για όλα τα εθνικά θέματα, συγκαταλέγοντας σε αυτά "την Μακεδονία, τη Βόρεια Ήπειρο, την τουρκική προπαγάνδα στο Αιγαίο και στη Θράκη".

"Οι επόμενες ώρες θα είναι ακόμη χειρότερες για τους πολικούς μας αντιπάλους, όταν τα αποτελέσματα ξεπεράσουν τα exit polls" κατέληξε.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν ξεκινήσει μηχανοκίνητες πορείες "θριάμβου" στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com