Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Το αυγό του φιδιου είναι οι λαθρομετανάστες , το γέννησε ο δικοματισμός και εκολαφθηκε στην θαλπωρή της αριστεράς

Το σύστημα στην διάρκεια λειτουργίας του για να μπορέσει να επιβίωσει έπρεπε να αποδείξει ότι πέρα απο ΑΥΤΟ υπάρχει χάος, ακυβερνησία, ατιμωρησία και εγκληματικότητα.
Είχε σχεδιάσει τα πλάνα του και άρχισε να τα εφαρμόζει. Σε...
υποδουλωνει οικονομικά, σε ληστέυει με την συνέχιση σου προκειμένου να γλυτωσεις το αβέβαιο αύριο. Αντιδράς δεν το δέχεσαι σε τιμωρεί.  Πως?
Δίνει εντολή στους εμμισθους λαθρομετανάστες. ¨ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΑΛΥΠΗΤΆ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΛΗΣΤΕΨΤΕ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ, ΣΦΑΞΤΕ, .....¨  Αυτό συμβαίνει τώρα.

Το κόμμα των Ναϊτών Ροδοσταυρων* κρυμμένο πίσω απο μερικούς αριστερους επαναστάτες ανέλαβε δράση αντικατέστησε την παλιότερη φρουρά της Στοας των "Ιωαννιτων"** Πασοκων, για την εφαρμογή του ολέθριου σχεδίου διάλυσης της ελληνικής συνοχής.

Νέοι πόλοι δημιουργήθηκαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, Ο νέος δικομματισμός και η εφαρμογή σχεδίου παει να ολοκληρωθεί.
.... Και εμφανιζεται ..
ενας Κασσιδιαρης και τους χαλαει την σόυπα, Το μόνο κόμμα Χρυση Αυγη με ότι και να πρεσβεύει παραμένει ατόφια ανεξέλεγκτο απο το σύστημα και το διώκουν , το εκθέτουν. Το λασπολογούν.
Το τρομακτικό είναι ότι η προπαγάνδα δεν επηρεάζει τους έλληνες. Συσπειρώνονται αμύνονται στα μωαμεθανικά φίδια που εκολαψε η αριστερά, το τάγμα των Ροδοσταυρων.

Οι Ελληνες, Πολεμούν αγωνίζονται, να σώσουν τις ζωές τους, τις οικογένειες τους τα ήθη τους και ανακαλύπτουν ότι έχουν όλο το σύστημα απέναντι τους. ΟΛΟ !!!
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, τους στερούν δουλειά, φάρμακα, σύνταξης, μισθούς , περιουσία.
ΚΑΙ εμφανίζεται μια ομάδα πειθαρχημενων, αυτονομαζομενοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. και γίνονται πολλοί και αυξάνονται .

Το σύστημα τρομάζει. Αντιδρά , βρίζει διαβάλει συκοφαντεί, αλλα αυτοί γίνονται πολλοί. Γίνονται πολλοί αλλα είναι έλληνες, μόνον έλληνες, που προστευούν την ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΗΘΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, την ανθρώπινη ζωή των αδυνάτων απο το φίδι που ονομάζεται λαθρομεταναστευτικο.

Αυτοί που έκολαψαν τα αυγά των φίδιων ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ , και αλλοι ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Παλιοί αριστεροι, παθαίνουν πανικό χάνουν τον έλεγχο, δεν επιτελούν την δουλειά τους σωστά, τα φίδια οι λαθρομετανάστες, φοβούνται, κινδυνεύουν, όχι απο το σύστημα αλλα απο μια ομάδα Ελληνων. Την Χρυση Αυγη .

Τώρα που γνωρίζεις εσύ θα επιλεξεις.


 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


πισω απο το ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com