Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ερευνητές στην Ιαπωνία - Αναμένουν καταστροφικό σεισμό στη χερσόνησο Boso στα ανατολικά του Τόκιο Σύντομα!

Ιάπωνες ερευνητές λένε ότι ένας μεγάλος σεισμός θα μπορούσε να προκύψει από μια χερσόνησο στα ανατολικά του Τόκιο,και σε έναν ξεχωριστό χώρο από εκείνο που προκάλεσε το μεγάλο σεισμό του Kanto το 1923.
Η Αρχή Γεωχωρικών Πληροφοριών της Ιαπωνίας ανέφεραν σε έναν πίνακα της κυβέρνησης την Τετάρτη ότι...
η ανάλυση των συνολικών στοιχείων του συστήματος του εντοπισμού θέσης δείχνει ότι η άκρη της χερσονήσου Boso μετακινείτε περίπου 3 εκατοστά βόρεια κάθε χρόνο από το 1997.

Η κατάσταση είναι παρόμοια σε όλη την χερσόνησο Miura στα νότια του Τόκιο, κοντά στην Γιοκοχάμα.Η πίεση υπάρχει και δεν απελευθερώθηκε από το
σεισμό του 1923, αλλά στη περιοχή της Χερσονήσου Boso  δεν είχε μεγάλο σεισμό για τουλάχιστον 300 χρόνια.

Ο Ερευνητής Takuya Nishimura λέει ότι ένας σεισμός που θα συμβεί στη ζώνη αυτή θα μπορούσε να
έχει μέγεθος περίπου 8 ρίχτερ. Λέει ακόμα ότι η αρχή θα συνεχίσει την ανάλυσή της για την αύξηση της ακρίβειας των εκτιμήσεων της.    
ΤΟΚΙΟ
Εάν ένα μέγα-σεισμός πλήξει το Τόκιο, πάνω από 9.600 άνθρωποι θα πεθάνουν και θα υπάρχουν σχεδόν 150.000 τραυματίες,και ένα μεγάλο μέρος της ιαπωνικής πρωτεύουσας θα ισοπεδωθεί, σύμφωνα με μία πρόσφατη προσομοίωση από την κυβέρνηση του Tokyo Metropolitan . Αν ένας μικρότερος σεισμός 7,3 βαθμών της κλίμακας πλήξει την μητρόπολη θα έχουν περίπου 9.600 νεκρούς και 147.000 ανθρώπους με τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων 21.900 σοβαρά.
 

Περίπου 5,2 εκατομμύρια άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να πάει στο σπίτι του λόγω ζημιών και θα υπάρξη πρόβλημα με την ηλεκτρική ενέργεια,ενώ ο σεισμός θα ισοπεδώσει ή θα βλάψει σοβαρά  378.000 κτίρια με περίπου 188.000 δομές καύσης στο έδαφος.

Ένα τεράστιο τσουνάμι θα χτυπήσει τα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα έξω από το Τόκιο, τα οποία δεν θεωρούνται μέρος του δήμου, αλλά θα ήταν πιθανό να προκαλέσουν βλάβη ή θανάτους. Η προβολή της κυβέρνησης δεν περιλαμβάνει θανάτους και ζημιές σε απομακρυσμένους νομούς που συνθέτουν το Τόκιο, για περίπου 35,0 εκατομμύρια άνθρωπους.

AM 7 ή μεγαλύτερος (M + 7) σεισμός στην περιοχή αυτή τη στιγμή έχει μεγάλες δυνατότητες να παράγει καταστροφικές απώλειες ζωής και περιουσίας με ακόμα μεγαλύτερες παγκόσμιες και οικονομικές επιπτώσεις ...


apocalypsejohn 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ... ΣΤΕΡΝΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ... ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ... ΘΕΛΕΙΣ ΡΙΞΤΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΟΤΕΡΟ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΑΝ ΑΙΜΑ .... ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ .... ------- ΣΑΝ ΕΧΘΕΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΑΒΑ ΙΣΑ ... ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ... ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΡΑ ΒΡΟΧΗ ... ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ... ΚΡΥΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ .... Άρης Ιχθύς Συνομωσιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com