Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Τι έγραψε στο Facebook, ο 24χρονος που σκότωσε τον Αλβανό ληστή του σπιτιού του

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, ο 24χρονος Νίκος Δάβαρης που σκότωσε με καραμπίνα τον Αλβανό ληστή του σπιτιού του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.
Ο νεαρός φοιτητής της κτηνιατρικής, καλεί τους πολίτες να μην παραδειγματιστούν από αυτόν και να...
αφήσουν τα όπλα κλειδωμένα.
<<Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα όπλα δεν είναι η λύση. Το γεγονός το δικό μου ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση... Σας το λέω ειλικρινά, αφήστε κλειδωμένα τα όπλα. Το βάρος είναι τεράστιο και οι τύψεις πολλές!!! Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και πάλι...», έγραψε στο Facebook.
Η ζωή της οικογένειας από την Παιανία άλλαξε από την μία στιγμή στην άλλη.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο πατέρας του νεαρού στο Έθνος της Κυριακής, «ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα έρθουμε σε τόσο δύσκολη θέση. Αυτό που τώρα προέχει είναι να συμπαρασταθούμε στο παιδί μας, να έχει την οικογενειακή και την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται. Ο Νίκος ζήτησε από όλους να μην συνεχίσουν την συζήτηση γύρω από το θέμα. Ο ίδιος, μετανιωμένος από την πρώτη στιγμή, ζει ένα προσωπικό μαρτύριο και χρειάζεται να βρει το κουράγιο να σταθεί ξανά όρθιος και αισιόδοξος».
http://www.iefimerida.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com