Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Το Ισραήλ ETOIMO για πόλεμο στο Λίβανο, ο Ανάν λέει ότι ΑΠΕΤΥΧΕ και το Ιράν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ την Τουρκία. ΜΥΛΟΣ!

-Χτες το Ισραήλ δήλωσε ΕΤΟΙΜΟ για πόλεμο με το Λίβανο δείτε ΕΔΩ .
-Ο Ανάν παραδέχτηκε δημοσίως ότι απέτυχε, λες και πίστευε κανείς, ότι ήθελε να πετύχει… δείτε ΕΔΩ

-Στη Συρία κυριαρχεί η είδηση της παραδοχής 2 τρομοκρατών που συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι εκπαιδεύτηκαν σε τουρκικό έδαφος και έκαναν λαθρεμπόριο όπλων μέσω
Τουρκίας…


Και έρχεται και το Ιράν να δηλώσει ΠΑΡΟΥΣΙΑ, μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Εμίρ Χουσείν Γκαζιζάντε ότι αν η Τουρκία επιτεθεί στη Συρία, δε θα μείνει απαθής. Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Τουρκία έχει γίνει εργαλείο των ιμπεριαλιστών και των αποικιοκρατών…
Συγκεκριμένα…


Ο Ιρανός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Εμίρ Χουσεΐν Γκαζιζάντε , δήλωσε ότι η Τεχεράνη σε ενδεχόμενη τουρκική επίθεση στη Συρία δεν θα μείνει απαθής.
Ο αναφερόμενος εκπρόσωπος πρόσθεσε ακόμη ότι  «τους τελευταίους μήνες η Τουρκία έχει γίνει ένα εργαλείο των ιμπεριαλιστών και των αποικιοκρατών και αυτό δεν φαίνεται καλό για μια μουσουλμανική χώρα».
Η Τουρκία θα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι σε ενδεχόμενη επίθεσή της στη Συρία, το Ιράν δεν θα παραμείνει σιωπηλό, αλλά θα εφαρμόσει ορισμένα μέτρα», είπε.

Πριν από δέκα ημέρες ο αντιπρόεδρος του  Ιρανικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο ταξίαρχος Μασούντ Τσεζαϊέρι , είχε δηλώσει ότι  το Ιράν απειλείται  και από τις επιθέσεις σε φιλικές του χώρες και «θεωρείται αναγκαία για αυτό μια σοβαρή αντίδραση».
Το ρεπορτάζ από το http://www.echedoros-a.gr
...logooooooo2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com