Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Ειδικός της επιστήμης των υπολογιστών αποκαλύπτει UFO, Alien, 2012 και τα μυστικά των αγρογλυφικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ειδικός της επιστήμης των υπολογιστών,ζει στην Αυστραλία, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγραφέας ενός περιοδικού που ονομάζεται η έκτη αίσθηση.

Αναμενόμενα κοσμικά γεγονότα για το 2012

Θαυμάσια παρουσίαση για το "AstralWalker" το μέγα γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους 2012 και αρχές του 2013. Εξηγεί ότι χιλιάδες χρόνια πριν στο...
γαλαξιακό κέντρο του Γαλαξία μας, υπήρχε μια ισχυρή απελευθέρωση από ένα τεράστιο ποσό ενέργειας, το οποίο είναι όπως ένα τεράστιο λαμπερό κυκλικό κύμα και εξαπλώνεται σε όλον τον γαλαξία από το κέντρο του προς τις άκρες του.

Ο απελευθερωμένος ενεργειακός παλμός επηρεάζει ήδη όλο τον γαλαξία όπως και τη μικρή κουκκίδα που λέμε Ηλιακό μας σύστημα. Πολύ σύντομα θα μας βρει και μας χτυπήσει με πλήρη δύναμη. Εξηγεί τι είδους συνέπειες θα έχει αυτό το κύμα της ενέργειας που εξαπλώνεται για το Ηλιακό μας σύστημα, ειδικά για τον πλανήτη μας και πώς θα επηρεάσει το DNA της ζωής μας.

Ο τρόπος που συνδέει τις τελείες καθιστά σαφές το τι ο πλανήτης μας θα αντιμετωπίσει σύντομα και τι μπορούμε ως άνθρωποι να κάνουμε γι 'αυτό.Ποσφέρει σημαντικά μηνύματα τα οποία ο ίδιος στηρίζει με επιστημονικά δεδομένα.Μας λέει επίσης για την ιστορία του DNA του,που άλλαξε όταν το βιολογικό σώμα του ήταν μόνο επτά ετών, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις ικανότητες όπως η τηλεπάθεια, η απομακρυσμένη προβολή,το αστρικό ταξίδι και να έρθει σε επαφή.

Ισχυρίζεται ότι από καιρό σε καιρό πολλές φυλές εξωγήινων επικοινωνούν μαζί του για να του παραδώσουν σημαντικά μηνύματα,ως αποτέλεσμα των εναλλαγών στο DNA του στην πρώιμη παιδική του ηλικία. Μία από αυτές τις φυλές είναι η "positive race" που αποδίδουν τα γνήσια αγρογλυφικά, και του εξήγησαν τι ακριβώς σημαίνουν οι πολύπλοκες γεωμετρίες.
Έτσι λοιπόν μας εξηγεί και αυτός με την σειρά του ότι ήταν σε θέση να μετάφραση τα πολύπλοκα γεωμετρικά σχέδια που περιλαμβάνουν τη λύση της εξίσωσης για το τι αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όταν πρόκειται να συμβεί και τι μπορεί να γίνει για αυτό.


 Πηγη...logooooooo2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com