Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Θέση Έβδομη -Σχέδιο Αχιλλέας- Η τοποθέτηση σου στο Σύμπαν- Εκπαίδευση Πνευματικού πολέμου

"Όλοι οι Ωκεανοί του κόσμου δεν συγκρίνονται με το κύμα που συνειδητοποίησε τον εαυτό του"  
ΑΧΙΛΛΕΑΣ


Υπάρχει μόνο ένας...
δρόμος ,αυτός που σε οδηγεί σε ότι έχεις ήδη προαποφασίσει όλα τα υπόλοιπα μονοπάτια είναι απλά μικρές απώλειες της μνήμης σου!!


Η ζωή σου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σου θυμίσει τον δρόμο σου ,είναι ικανή μέχρι και να δώσει τέλος στην λάθος πορεία σου ,τόσο σημαντικό είναι να έχεις την σωστή πορεία που μόνος σου προαποφάσισες! 

Συναισθήματα ,μικρές στιγμές επαφής με το πεδίο ,σκέψεις που φευγαλέα έγραψαν μια διάλεκτο μεταξύ εσου και της πηγής ,στιγμές που ο χρόνος έχει μικρές κοιλότητες εκεί που ακριβώς εσύ μπορείς να φυτέψεις τον σπόρο επιλογής σου και να δημιουργήσεις πραγματικότητα!!

Σήμερα βρίσκεσαι στο κέντρο της μεγαλύτερης πνευματικής μάχης που γνώρισε ο άνθρωπος , σήμερα θα μάθεις τα πρώτα βήματα του πνευματικού πολεμιστή , σήμερα θα κατανοήσεις τους λόγους πίσω από τον φόβο ,πίσω άπω το υλικό στρατηγικό τους σχέδιό ,πίσω από οτι θέλουν να πιστεύεις!!

Θέλουν να πιστεύεις οτι η ζωή είναι ένα κενό μεταξύ της ανυπαρξίας και το ταξίδι επιστροφής σε αυτήν!

Θέλουν να πιστεύεις στην μοναδικότητα άλλα με εκπαίδευση συγκεκριμένη που σε οδηγούν στην μοναχικότητα ,στην αντίληψη ότι είσαι χωρισμένος ,αποκομμένος από όλη την υπόλοιπη ύπαρξη , άλλος από τους υπολοίπους ,ξέχωρος από την ζωή..πέραν της δικής σου!!

Θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις ότι υπάρχει μόνο μια διαδικασία ύπαρξης και αυτή έχει να κάνει με την απόλυτη υποταγή στους νόμους της κοινωνίας σου ,κρύβοντας σου τους κρυφούς συμπαντικούς νόμους που οι ίδιοι εκμεταλλεύονται ώστε να σε χρησιμοποιήσουν !

Θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν έχεις καμιά συμμετοχή στην πραγματικότητα παρά μόνο με τις πράξεις και τις αποφάσεις σου!

Θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις στην δική τους αποδεκτή και ελεγχόμενη πίστη ,όποια και να είναι αυτή φτάνει να εκτελείτε και να λειτουργεί με τα δικά τους πρότυπα και εξουσίες !

Θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις στην δική τους μόνο πιστοποιημένη πληροφορία από τους δικούς τους υπαλλήλους ,από όλους όσους γονάτισαν στο μεγάλο σχέδιο τους!

Μπορώ να συνεχίσω να σου γράφω επί μήνες όλα όσα θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις και αν χρειαστεί θα το κάνω για να σου αποδείξω το πιο οφθαλμοφανές ,το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα στην φυλακή σου είναι τι θέλει να σε κάνει να πιστεύεις ο δεσμοφύλακας!!

Κάποτε ένας Αμερικάνος κωμικός και ερευνητής είχε πει ότι "οι άστεγοι υπάρχουν απλά για να κάνουν την μεσαία τάξη να φοβάται πιο πολύ και έτσι  να  δουλεύει πιο σκληρά" σε μια τόσο μικρή πρόταση είχε καταφέρει να πει την μεγαλύτερη μυστικη αλήθεια!

Ο κόσμος που βιώνεις είναι αυτός που πραγματικά εκπαιδεύτηκες να φοβάσαι!!Ο φόβος από μόνος του δεν μπορεί να σου προκαλέσει καμία παρενέργεια παρά μόνο της φύσης του ,ο φόβος του συναισθήματος ,ο φόβος που με την σκέψη έφτιαξε σενάριο μπορεί  να αλλάξει το σύμπαν σου!

Είσαι ένα ον μοναδικό αλλά κατά καμιά έννοια αποκομμένο από το σύνολο!! Είσαι απόλυτα συνδεμένος με όλη την ύπαρξη και το συναίσθημα σου , η σκέψη δηλαδή που εκχειλίστηκε με αίσθημα ,είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με το πεδίο γύρω σου! Αν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσα να σε αποκοψω από τα συναισθήματα σου απλά θα σε έκανα ένα πραγματικά βουβό και μοναχικό ον! Αν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματα σου τότε θα σε έκανα έναν απόλυτο υπηρέτη μου στην δημιουργία της πραγματικότητας που θα επιθυμούσα!

Βρισκόμαστε όλοι μέσα σε μια ενεργειακή σούπα η οποία κάθε στιγμή εμείς της προσθέτουμε τα υλικά , εμείς είμαστε αυτοί που τις δίνουμε γεύση -πικρή η γλυκεία!

Αν εκπαιδευτείς να μην έχεις καμιά αντίληψη της σούπας απλά είσαι σε κατάσταση που άλλοι μπορούν να ελέγχουν τις ιδιότητες σου ,αν εκπαιδευτείς απλά να σνομπάρεις  τα μεγαλύτερα μυστικά του ανθρώπινου δυναμικού  εκτελείς άθελά σου υπηρεσία σβησίματος μια μεγάλης κριμένης αλήθειας!!

Επιστήμονες σε πειράματα απόδειξαν ότι μόρια του ίδιου DNA μπορούν και αλληλεπιδρούν ακόμα και αν είναι χωριστά σε χιλιάδες χιλιόμετρα ,αλληλεπιδρούν μην γνωρίζοντας ούτε χρόνο ούτε απόσταση!!

Άλλα πειράματα  έχουν αποδείξει ότι η γλώσσα η σκέψη μπορεί να επηρεάσει σχηματισμούς σε κρυστάλλους νερού η να αλλάξει χημική σύσταση σε υλικά η να θεραπεύσει η να δώσει εντολή σε φυτά να εκτελέσουν κάποια ενέργεια!!!!!

Μια σταγόνα νερού μπορεί με τον χρόνο να τρυπήσει ένα βράχο.Ένας συνεχής βομβαρδισμός πληροφορίας μπορεί να δημιουργήσει μια σκοτεινή ψυχή! Μπορεί να δημιουργήσει συναίσθημα που χτίζει ένα μαύρο παρών ,μια θηριώδη πραγματικότητα ένα αποτρόπαιο μέλλον!


Η σούπα που κολυμπάμε είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τους μηχανισμούς δημιουργίας της πραγματικότητας του σύμπαντος μας! Τα συναισθήματα είναι η γλώσσα ,η εντολή στο ματριξ για την δημιουργία του φαινομένου ,της εμπειρίας !! Η στάση  μας είναι η εντολή αποδοχής ,το enter ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ!!

Μέσα μας από την ημέρα που γεννηθήκαμε έχουμε δημιουργήσει εντολές (σκέψεις εκχειλισμένες με συναισθήματα) χιλιάδες .Το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών μας σκέψεων (πάνω από το 90%) κατατάσσεται σε σκέψεις σκουπίδια , σκέψεις για το παρελθόν ,σκέψεις σεναρίων ,θεωρητικά έργα , τι θα κάνω αν ,τότε έτσι, έπρεπε να γίνει ....χιλιάδες σκέψεις χωρίς κανένα νόημα! Κάποιες όμως στιγμές λόγω συγκυρίας εκχυλίζουμε της σκέψεις και δημιουργούμε συναισθήματα φορτισμένα ώστε να δοθεί η εντολή δημιουργίας !! Ευτυχώς υπάρχει η ασφαλιστική δικλειδα της στάσης μας (enter) που εμποδίζει από την άγνοια μας να δημιουργήσουμε μια κόλαση στην πραγματικότητα μας ,μιας και δεν εκπαιδευτήκαμε ποτέ να χειριζόμαστε τα σημαντικά παρά να πιστεύουμε σε ασήμαντα που μας κάνουν σκλάβους όλων όσων γνωρίζουν τα μυστικά!

.

Με την λάθος εκπαίδευση μας (μάλλον την σωστή για τους εχθρούς) έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει επαναλαμβανόμενες εντολές χωρίς καταχώρηση πράγμα που κάνει το συμπαντικό μας υπολογιστή να έχει πέσει σε αδράνεια ..και έτσι να μπορούν εύκολα πλέον οι εχθροί μας μέσα από τα εκατομμύρια συναισθήματα που θα μπορούσαμε να έχουμε να δημιουργούν τα δικά τους χρησιμοποιώντας την επαναλαμβανόμενη μέθοδο,την εικόνα , την αποδοχή αυθεντιών κοκ


Αν δηλαδή σαν προσωπικώς υπολογιστής κατάφεραν να σε κάνουν να υπολειτουργείς  και από την άλλη σε έμαθαν να κοιτάς σαν χάνος ενα χαζοκούτι τότε μπορούν μέσα από την αποδοχή που έχεις δώσει στο κουτί να σου δημιουργήσουν τα ανάλογα συναισθήματα! Πχ μην μου πεις ότι δεν έχεις σκεφθεί ότι θα ζήσεις την πτώχευσή  και ότι δεν έχεις κάνει φανταστικά σενάρια τι θα κάνεις? (σενάρια που σου έκαναν λίγο την καρδιά να σκιρτησει λόγω φόβου)

Ο κήπος λοιπόν που δημιουργείς συναίσθημα χει γεμίσει αγριόχορτα και πρέπει να επιμεληθείς άμεσα σε αυτό! 


Κανένα μονοπάτι δεν μπορεί να γίνει κατανοητό αν δεν ξεκινήσεις το πρώτο βήμα σε αυτό! Σου υποσχέθηκα από την αρχή ότι θα σου δείξω τον τρόπο που θα δημιουργήσεις το δικό σου σύμπαν! Με γνώρισες λέγοντας σου ότι ήρθα για να αλλάξω τον κόσμο ! 


Πολλοί άφησαν τον εγωισμό να τους οδηγήσει και να μην μπορέσουν να δουν πίσω από τις λέξεις ,άλλοι αρκετοί χιλιάδες ήδη είμαστε μαζί και περπατάμε αυτό το μονοπάτι ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ! Σου ζήτησα να ενωθείς με άλλους ,να γίνεις εσύ ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ,να μοιραστείς ,να βοηθήσεις , να προσφέρεις , να μάθεις ξανά την έννοια της θυσίας !


Σου είπα ότι ΜΑΖΙ θα ενθυμίσουμε στην ανθρωπότητα πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ άλλαξαν την Ιστορία!


Δεν σου είπα έλα να το κάνουμε και βλέπουμε ,κανένας ΑΧΙΛΛΕΑΣ δεν περιμένει αποτέλεσμα ,δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα , άπλα γνωρίζει ότι ήδη το κατάφερε , ο πραγματικός ΑΧΙΛΛΕΑΣ έχει την στάση της ήδη εκπλήρωσης , ο κάθε ΑΧΙΛΛΕΑΣ έχει ήδη πατήσει το ENTER!!Ο κάθε ΑΧΙΛΛΕΑΣ αισθάνεται ,νοιώθει ,γεύεται ήδη την μεγαλη νίκη ,ζει ήδη την μεγαλη ελευθερία μετά τον μεγαλύτερο πνευματικό πόλεμο στην ιστορία της γης!


Κανένας δρόμος δεν τελειώνει αν δεν κάνεις το πρώτο βήμα ,όταν το κάνεις αρχίζεις εσύ και γίνεσαι ο δρόμος , μέσα από την ένωση ,την σύμπραξη ,την θυσία , την προσφορά σε μαθαίνω να συναισθανθεις ξανά ,να νοιώσεις το συναίσθημα ,να εκχυλίσεις την σκέψη ,σε σμιλεύω πολεμιστή εδώ και ένα χρόνο! 


Σου ακούγετε ξένε αλλόκοτο , σου ακούγετε αλλοπαρμένο ,καβαλημένο να σου λέω ΗΡΘΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ,ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 

...ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ..Ο ΧΡΟΝΟΣ  ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ..Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ   ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ


ΑΧΙΛΛΕΑΣ

http://sxedio-achilleas.socialgo.com/ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com