Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

UFO ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1234 ο γιος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Φρειδερίκος Β βασιλιάς Henry VII επαναστάτησε ενάντια στον πατέρα του. Ο ιδιοκτήτης του Κάστρου Achalm, Heinrich του Neuffen , συμπαρατάχθηκε με τον επαναστάτη...
βασιλιά Henry VII. Μετά τη νίκη του αυτοκράτορα από τον γιο του Henry VII, το κάστρο Achalm έγινε η προσωπική περιουσία της οικογένειας του αυτοκράτορα, το σπίτι των Hohenstaufen
Ενα ενδιαφέρων βίντεο με UFO δημοσιεύτηκε στο YouTube, και είναι αξιοσημείωτο λόγω του ασυνήθιστου γεγονότος ότι τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, από διάφορες οπτικές γωνίες, κατέγραψαν την ίδια παρατήρηση πάνω από τα αρχαία ερείπια του κάστρου Achalm στη Γερμανία.
Το αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο που συλλαμβάνεται στην ταινία φαίνεται τεράστιο, καθώς περιστρέφεται σαν σβούρα. Μια κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο του αντικειμένου δεν αποκαλύπτει κάποια ευπροσδιόριστη λεπτομέρεια, εκτός από ότι δεν είναι σίγουρα ένα οποιοδήποτε απο τα γνωστά αεροσκάφη.
Τα 3 βίντεο δημοσιεύτηκαν ξεχωριστά μεταξύ Σαββάτο 18 του Αυγούστου, και τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου. Η συλλογή video, δημοσιεύτηκε απο τον χρήστη HaunebuTechnology και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας. Οι τρεις ξεχωριστές εικόνες συγκεντρώνονται μαζί στο ίδιο στιγμιότυπο, και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κανένα από αυτά δεν ήταν πλαστά.


http://www.katohika.gr/2012/08/ufo-illuminati-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com