Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ !!!

Οταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον....
 .
.
Ένα από τα καλύτερα βίντεο, εμπνευσμένο από τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων.
.
.
 Τιτλοφορείται «Το τέλος του φόβου» και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα...


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ι

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΙΙ

1 σχόλιο:

 1. Φτιάχνουν νέα λευκά κελιά στον Κορυδαλλό: Να μην τους επιτρέψουμε να τα λειτουργήσουν.
  Η νέα αυτή πτέρυγα λευκών κελιών προορίζεται για τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ. Οπως είναι γνωστό, στις 8 Οκτώβρη αρχίζει η νέα, δεύτερη κατά σειρά δίκη όλων των μελών της οργάνωσης και όσων η Αντιτρομοκρατική ενέπλεξε στην υπόθεση.
  Κατά τη διάρκεια της δίκης του ερχόμενου Οκτώβρη δε θέλουν να κάνουν καθημερινές μεταγωγές από τις αντρικές στις γυναικείες φυλακές. Θέλουν να τους έχουν στα λευκά κελιά που κατασκευάζουν τώρα και που βρίσκονται μερικές δεκάδες μέτρα από τις δύο δικαστκές αίθουσες, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η μεταγωγή και να είναι πιο «ασφαλής». Ακόμη και κατά τα διαλείμματα της δίκης θα τους μεταφέρουν στα καινούργια λευκά κελιά και δε θα μπορούν οι πολιτικοί κρατούμενοι να επικοινωνούν με τους συνηγόρους τους.

  Ομως, τη δεύτερη αυτή πτέρυγα λευκών κελιών δεν την κατασκευάζουν μόνο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους στη διάρκεια των επικείμενων δικών, αλλά για την κράτηση των μελών της ΣΠΦ και μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους, που ετοιμάζουν. Η κυβέρνηση αλλάζει την έως τώρα τακτική απέναντι στα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ. Σχεδιάζει τώρα να κλείσει όλα τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης στην υπό κατασκευή νέα πτέρυγα των λευκών κελιών, που θα είναι πλήρως απομονωμένα τόσο από τα λευκά κελιά των πολιτικών κρατουμένων για την υπόθεση της 17Ν όσο και από τα λευκά κελιά αγωνιστών που θα δικαστούν ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα αγωνιστών (είτε έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής τους στον ΕΑ είτε η Αντιτρομοκρατική ποινικοποίησε τις φιλικές και συντροφικές τους σχέσεις με μέλη του ΕΑ).
  Και οι αγωνιστές που θα καταδικαστούν στη δίκη του ΕΑ θα κλειστούν σε πτέρυγα των λευκών κελιών, η οποία θα είναι απομονωμένη από την πτέρυγα στην οποία θα κρατούνται οι αγωνιστές που καταδικάστηκαν και θα καταδικαστούν στις δίκες της ΣΠΦ.

  Το κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους δεν πρέπει να επιτρέψει να λειτουργήσει δεύτερη πτέρυγα λευκών κελιών. Εκτιμούμε, ότι και τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ θα ενεργήσουν ανάλογα, δηλαδή θα’ αγωνιστούν για να μην λειτουργήσει τόσο αυτή η νέα πτέρυγα όσο και κάθε άλλη πτέρυγα λευκών κελιών. Ακόμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι υπάρχει πτέρυγα λευκών κελιών και στις φυλακές της Λάρισας. Επειδή υπάρχει κίνδυνος να δοκιμάσουν ξανά να την ενεργοποιήσουν, πρέπει να τους εμποδίσουμε, όπως με επιτυχία έγινε στο παρελθόν.

  1. Τα κελιά έχουν ήδη κατασκευαστεί, είναι 24, είναι ατομικά και είναι χωρισμένα σε δυο τμήματα με δύο προαύλια.

  2. Η Διεύθυνση των φυλακών, ενώ δεν δίνει καμιά επίσημη απάντηση για το θέμα, ψιθυρίζει στ’ αυτιά διάφορων, ότι τα κελιά κατασκευάζονται για γυναίκες κρατούμενες.

  Γιατι, όμως, να κατασκευάζονται νέα κελιά για γυναίκες κρατούμενες, όταν οι γυναικείες φυλακές υποτίθεται ότι έχουν μεταφερθεί;

  Γιατί ατομικά κελιά και όχι ομαδικά, όπως είναι το σύνηθες;

  Και γιατί δυο ομάδες κελιών, με δυο προαύλια, και όχι μια ενιαία ομάδα;

  Ολα δείχνουν ότι τα κελιά αυτά προορίζονται για πολιτικούς κρατούμενους, που θέλουν να τους κρατάνε χωριστά, κατά ομάδες, χωρίς επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους της φυλακής και χωρίς επαφή μεταξύ των ομάδων των πολιτικών κρατούμενων.

  Περιμένουμε μια απάντηση, όχι από τη Διεύθυνση της φυλακής, που είναι απλό εκτελεστικό όργανο, αλλά από το υπουργείο Δικαιοσύνης και προσωπικά από τον ΔΗΜΑΡίτη υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη, που παριστάνει τον εξαιρετικά ευαίσθητο περί τα δικαιώματα των κρατούμενων.

  Η μεταφορά των πολιτικών κρατούμενων στην ειδική πτέρυγα των φυλακών Λάρισας αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη και δυναμική κινητοποίηη του κινήματος αλληλεγγής. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ....
ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...
ΟΣΤΩΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...

Οι διαχειριστες του ιστολογιου....
Για επικοινωνια ... arisgalaxyace@gmail.com